weboldal készítés webdesign weboldal Honlap honlap készítés

| Kategória: Blog | | Találatok: 2824

Egyszerű, de korszerű, könnyen átlátható weboldalakat készítünk, kedvező áron.

A jó weboldal 5, 8, 10, 20 legfontosabb ismérvét sokan, sok helyen leírták már. A legelső ismérv szerintem a látvány, vagyis az első benyomásra tetszés vagy nem tetszés, amelyért nagyban felelős a nyitókép, az oldalon szereplő első fotók, valamint a weboldal struktúrája.

Egyes vállalkozásoknak az egyszerű, ún one page weboldal a megfelelő. Átlátható, tetszetős, rövid bemutatkozás és elérhetőségek szerepelnek, valamint a szolgáltatás(ok) vagy termékek képes, szöveges bemutatása, árai. Nem mindenki akar blogolni és ha nem akarjuk havonta a tartalmat változtatni, még a szerkesztői (adminisztrációs) felület sem szükséges.

Egy őstermelőnek ilyen lett a weboldala:

Édesanyámnak, aki könyvelő, ezt a honlapot készítettük:

 

Termeszetesen egy korszerű, jól használható, egyedi weboldal nem olcsó mulatság, de nem is eget rengető összeg. Jómagam óvatos lennék a 30-40 ezer forintos ajánlatokkal! Ismerek olyan példákat is, ami olcsó ajánlattal kezdődött, a végső ár pedig legalább a háromszorosa lett.

A Vizuál Műhelynél mi modulonként lebontjuk, mi, mennyibe kerül, és lépésről lépésre leírjuk, időben hogyan tervezzük az ütemezést.

A fentebb bemutatott weboldalak 150.000 forintos ártól már elérhetőek, és a részletfizetés is lehetséges. Persze van ennél kevesebbért is ajánlatunk, amennyiben tényleg nem szükséges az admin felület, és például a blogolás.

Ha egyszerű, mégis tetszetős és jól használható weboldalt szeretnél, keress bennünket bizalommal! Startup csomagajánlatunk keretében az arculattervezést és a névjegykártya készítést is biztosítjuk! Hogy online megjelenésed teljes legyen, weboldal optimalizálással, Google és közösségi média kampány lebonyolításával is állunk rendelkezésedre.