névjegykártya kreatív papíron arculat tervezés logotervezés startup okos menü weboldal készítés webdesign névjegykártya tervezés csomagajanlat okos csomag startup weboldal

| Kategória: Blog | | Találatok: 3010

Na, akkor most eljött az idő, hogy elemezzük a címet, és rájöjjünk végre mit is állítok a mondatban. A varázslat csak ezután jön...

Pedig nincs trükk, nekem elhihetitek. Egyszerűen a cilinderből előhúzzuk a nyulat, de lépésről-lépésre megmutatjuk, hogy azt előtte hogyan tettük bele, mert beletettük.

Tapasztalataink szerint a megkeresések általában egy bizonyos termékre vagy szolgáltatásra vonatkoznak. Igazából mindegy, hogy kezdő vagy már működő vállalkozásról legyen szó, sokan rá vannak feszülve, hogy nem tehetik meg anyagilag, hogy komplexen gondolkodjanak, ezért nincs megfelelő koncepció a vizualitás tekintetében.

Pedig ezt egyszerűbben is meg lehet közelíteni. Csomagrendelés, részletfizetés, megtakarítás. Ez nem az a gyorsétterem, ahol ott a kasszánál el kell dönteni, hogy csak szendvics, vagy menü legyen - és ezután fizetni, ott helyben, azonnal, mindent.

Nálunk a Startup Okos Menü rendelésnél az elején tisztázzuk a büdzsét, a tervezés és megvalósítás folyamatát és ütemezzük a fizetést. Így könnyen tervezhető és kiszámítható az egész terv megvalósítása.

Startup - mert induló vállalkozásoknak vagy meglévő, de fix arculattal nem rendelkező cégeknek tökéletes
Okos - mert tervezhető és kiszámítható
Menü - mert ha csomagban komplexen gondolkodunk, úgy kedvezőbb végső árat tudunk kínálni

Tádáááám, ennyi :)

Keress, rendelj, érdeklődj: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.