fotó fotóbuherálás fejcsere,

| Kategória: Blog | | Találatok: 10733

Legyen szó nagy eseményről vagy életünk legdrágább apróságáról, érdemes megörökíteni. A mobil eszközök világában tonnaszám készítjük a fotókat és videókat, de ha valami igazán jót akarunk, alkalmazzunk profit! A hivatásos fotós vagy "videós" olyat tud, amit mi nem. Instruál, retusál... többek között.

Jutalékot nem kapunk érte, de szívesen ajánlok olyan fotóst, aki a mi életünkben néhány igazán jó pillanat megörökítője volt (van).

Szipli Tamás

Bartha Andrea

Persze még így is előfordulhat, hogy valamit változtatni szeretnénk a képen, valami nem tetszik, de már nem tudjuk megkérni javításra a fotóst. Ilyenkor megpróbálhatjátok magatok helyrehozni a dolgot, vagy fordulhattok a Vizuál Műhelyhez is!

Lássuk, mire gondolok. Fenti óvodai fotózáson "fejcserét" kellett végrehajtani, mert az anyukának a babás fotó tetszett, de ott nem nézett oda a kislány. (Emike, már 5 éves azóta! - a szerk) 

Ez elég gyakori probléma, csoportképeknél is mindig van valaki, aki pislog, nem figyel, ásít (!)... a pillanat pedig megismételhetetlen. De helyrehozni nagyon is lehetséges!

Ha tudnátok saját példával előállni, ne habozzatok megkeresni bennünket! Küldjétek el a fotót, fotókat és adunk rá egy árajánlatot. Ne pár száz forinton múljon az "aha" érzés!